+34 616 03 08 36 (Horari Laboral) canpericot1721@gmail.com

Avís legal

Aquesta pàgina web és propietat de CAN PERICOT, S.L. i té caràcter merament informatiu en relació als serveis amb què compta. El fet d’accedir i utilitzar els serveis d’aquesta pàgina web implica el coneixement i l’acceptació dels següents termes i condicions d’ús.

1. Titularitat de la pàgina web.

El nom del domini www.canpericot1721.com està registrat a favor de CAN PERICOT, S.L., amb CIF B55157770 i domicili social Camí Vell de Rupià, s/n – 17133 Ultramort. Telèfon de contacte +34 616030836 i direcció de correu electrònic canpericot1721@gmail.com

2. Propietat intel·lectual de la web.

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web i el seu disseny gràfic són propietat exclusiva d’ CAN PERICOT, S.L., i és a qui correspon l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos. Així, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i modificació, total o parcial, sense prèvia autorització expressa de CAN PERICOT, S.L.. De la mateixa manera, tots els seus signes distintius, marques, noms comercials o signes de qualsevol classe de continguts en aquesta pàgina web estan protegits per la llei.

3. Contingut de la web i enllaços.

CAN PERICOT, S.L. no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, cosa que serà responsabilitat exclusiva de la persona que hi accedeix o que els utilitza. Tampoc assumeix cap tipus de responsabilitat per la informació continguda a les pàgines webs de tercers a les quals es pot accedir a través d’enllaços de la pàgina www.canpericot1721.com

4. Intercanvi o difusió de la informació.

CAN PERICOT, S.L. declina tota la responsabilitat derivada de l’intercanvi d’informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment, no ens fem responsables de l’ús que els menors puguin fer-ne en cas que els continguts a què tinguin accés puguin ferir la seva susceptibilitat.

5. Actualització i modificació de la pàgina web.

CAN PERICOT, S.L. es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web i la seva configuració o presentació, en qualsevol moment, sense previ avís i sense assumir cap tipus de responsabilitat per fer-ho.

6. Indicacions sobre aspectes tècnics.

CAN PERICOT, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada dels problemes tècnics o errors en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser organitzats per terceres persones a través d’intromissions il·legítimes fora del seu control. Des de CAN PERICOT, S.L. no es garanteix l’absència de virus i altres elements que puguin danyar els sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d’usuari d’aquesta pàgina web o de pàgines de tercers i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es poden arribar a produir per aquests motius. De mateixa manera, no es responsabilitza davant de possibles danys i perjudicis que puguin afectar a l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.

7. Tractament de dades de l’usuari.

Política de Protecció de Dades

8. Dades curriculars dels usuaris.

Les dades curriculars i el CV que l’usuari faciliti a CAN PERICOT, S.L. rebuts per qualsevol via (físicament, per mail, etc), seran incorporats a un fitxer titularitat de CAN PERICOT, S.L. amb la finalitat de gestionar la seva participació en futurs processos de selecció.

9. Legislació i jurisdicció aplicables.

Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris, derivades de la prestació de serveis continguts en aquesta pàgina web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola. Els usuaris d’aquesta pàgina web són conscients de tot el que s’ha exposat i ho accepten voluntàriament.

Registre de Turisme de Catalunya 

HUTG-015138DC07
HUTG-015137DC11
HUTG-015139DC17