+34 616 03 08 36 (Horari Laboral) canpericot1721@gmail.com

A CAN PERICOT, S.L. treballem per garantir la privacitat en el tractament de les seves dades personals. Hem actualitzat la Política de Privacitat per informar claramemt de com recollim, utilitzem i custodiem les dades de les persones que contacten amb CAN PERICOT, S.L. en compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016.

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Raó Social: CAN PERICOT, S.L.

Nom Comercial: CAN PERICOT, S.L.

CIF:

Adreça postal: Camí Vell de Rupià, s/n – 17133 Ultramort

Telèfon: +34 616 03 08 36

e-mail: canpericot1721@gmail.com

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

A CAN PERICOT, S.L.. tractem les dades en funció del motiu pel qual ens les hagi facilitat:

 1. Respondre la sol·licitud o consulta rebuda a través de formulari de contacte de la web del CAN PERICOT 1721, per enviament directe de e.mail o a través d’altres portals web on estem anunciats (Toprural, Booking, Airbnb, Homeaway,  i altres), a traves de trucada telefònica, missatge SMS, missatge de whatsapp, messenger de Facebook. Les dades utilitzades són les que ens proporcioni per poder respondre a la sol·licitud: adreça electrònica, telèfon, Nom i Cognoms.
 2. Cursar una reserva, procedir a la facturació,  i comunicació a la policia. Dades tractades: Nom, cognom, telèfon, mail, DNI, data de naixement, nacionalitat. Del titular de la reserva i dels acompanyants.
 3. Enviament de newsletters: enviament puntual de promocions o informació que pot ser d’interés. Dades tractades: Nom, cognoms, email.
 4. Sol·licitud de feina. Accedir a un lloc de treball o enviament voluntari de CV. Dades tractades: CV i dades personals adjuntades

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades per a la gestió de la relació amb el client i la facturació i cobrament dels serveis, seran conservades durant el temps que sigui exigit per a la legislació aplicable.

Les dades per a la participació en concursos, sortejos i promocions es conservaran durant el temps que durin els mateixos, segons les seves bases específiques, per gestionar el seu desenvolupament i, després, fins que prescriguin les possibles responsabilitats derivades de la seva realització.

Les dades per a l’enviament de newsletters seran conservades indefinidament, fins que, si és el cas, ens manifestin la seva voluntat de suprimir-los.

Els CV seran conservats durant un any, o eliminats als 15 dies si no s’ajusta als requisits de l’empresa.

 

A qui comunicarem les seves dades?

Podrem comunicar les seves dades a les administracions públiques competents, en els casos que preveu la llei i per als fins per ella definits.

Poden accedir a les dades de facturació i reserva les empreses de gestió de reserves, gestoria, hosting si procedís, i serveis informàtics.

 

Transferències de dades a tercers països?

 • Per a les newsletters o comunicacions comercials, CAN PERICOT S.L. utilitza la plataforma MailChimp, de manera que es realitzen transferències internacionals de dades als EUA, d’acord amb la seva política de privacitat i termes.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

 • ACCÉS: podrà consultar les seves dades personals, gestionades per CAN PERICOT, S.L.
 • RECTIFICACIÓ: podrà modificar les seves dades personals quan aquestes siguin inexactes.
 • SUPRESSIÓ: Podrà sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals.
 • OPOSICIÓ: Podrà sol·licitar que no es tractin les seves dades personals.
 • PORTABILITAT: Podrà rebre en format electrònic les dades que ens ha facilitat en format electrònic.

Si considera que no hem tractat les seves dades personals, d’acord amb la normativa, podrà presentar una reclamació davant de la Agencia Española de Protección de Datos (www.agpd.es).

L’exercici dels drets és gratuït.

 

Xarxes Socials

El funcionament de les xarxes socials no està sota el control de CAN PERICOT, S.L., i per tant, la informació que s’hi publica als comentaris, serà compartida er tots els usuaris que les consultin. Aquestes xarxes, permeten la interacció amb altres usuaris i per tant, cal tenir en compte:

 • que l’objecte de la utilització de les xarxes socials, es donar visibilitat i difusió als serveis que presta CAN PERICOT, S.L.
 • s’aplica la mateixa política de protecció de dades, pel que fa a la recollida, tractament i cessió de dades.
 • l’usuari s’ha de comprometre a no publicar informacions que no responguin als requisits de veracitat, interès públic, respecte a la dignitat de les persones.
 • no gravar ni publicar imatges, vídeos o qualsevol altre tipus de registre sense el consentiment dels afectats.

CAN PERICOT, S.L. no s’identifica amb les opinions expressades per altres, ni amb la ideologia dels perfils amb els quals tingui amistat en cap xarxa social.